EEN REIS OVER DE WEGEN VAN NOORWEGEN EN ZWEDEN VOOR STICHTING KLAVERTJE2

In de eerste week van maart ga ik, GertJan, samen met mijn vriend en tennismaat Rob de Vries, meedoen aan de Cold Car Classic Experience. We gaan dan samen met nog 15 teams in auto’s die ouder zijn dan 30 jaar, besneeuwde wegen bedwingen in het robuuste landschap van Noorwegen en Zweden. Wij hebben voor deze tocht een Volvo 760 uit 1982 gekocht. Met alle teams zijn we 1 week van ‘s morgens tot ‘s avonds onderweg om de routes af te leggen. Het wordt daardoor een flinke uitdaging.

   

Deze tocht rijden we niet alleen voor de lol, maar ook met als doel geld in te zamelen voor Stichting Klavertje2. Het doel van deze stichting is bekendheid geven aan de zeldzame, erfelijke en ongeneeslijke aandoening genaamd het Syndroom van Usher. Met onze actie willen we Lotte, Roos en hun lotgenoten helpen. Lotte en Roos zijn 2 zussen uit Alkmaar die beiden lijden aan deze ongeneeslijke aandoening. Hierdoor zullen beide zussen de komende jaren zowel doof als blind worden. Dit is natuurlijk een vreselijk vooruitzicht. Stichting Klavertje2 zal het ingezamelde geld gebruiken voor onderzoek naar een behandeling die er nog niet is.

Om geld in te zamelen voor Lotte, Roos en hun lotgenoten zijn wij op zoek naar sponsoren. Je kunt ons sponsoren door ons “vriendje voor een tientje” te worden. Na betaling van minimaal 10 euro mag je je naam op onze auto zetten. Mensen of bedrijven die meer dan 50 euro sponsoren kunnen een sticker bij ons aanleveren die wij op de auto zullen plakken. Desgewenst kunnen wij na aanleveren van jouw ontwerp ook een sticker laten maken. Je donatie is een éénmalige actie en geeft geen verplichtingen voor de toekomst! Jou donatie gaat 100% naar Stichting Klavertje2.

Als je Lotte, Roos en hun lotgenoten wilt helpen dan wil ik je vragen om mij dit te laten weten door een mail te sturen naar info@RRbouwadvies.nl. Geef dan direct ook het bedrag door dat je wilt sponsoren en je telefoonnummer. Ik zorg dan dat je een betaalverzoek ontvangt. Als je een sticker hebt of wilt laten maken dan verneem ik dat ook graag van je.

Alvast bedankt, mede namens Lotte, Roos en Klavertje2 voor alle steun, want jouw bijdrage kan voor hen hét verschil maken hoe zij hun toekomst kunnen waarnemen!

PS: tijdens onze reis kan je ons volgen via Facebook en via deze blog.

Voor meer info over stichting Klavertje2 zie de link: www.stichtingklavertje2.nl

Voor meer info over Cold Car Classic Experience zie de link: www.ccce.nl